PääsivuPortaaliFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 You say we're fine but I'm in this too

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
nepa
Taivaanlahja
avatar

Viestien lukumäärä : 139
Join date : 02.02.2014

ViestiAihe: You say we're fine but I'm in this too   Ma 17 Helmi - 13:04:15

Wednesday 25th of September 2013
Thom and Kenneth @ their new house

Rose, Samuel and Aaron as recurring characters

Thom ei voinut uskoa tätä. Hän ei voinut uskoa, että hän oli kerännyt kimpunsa ja kampsunsa ja lähtenyt New Yorkiin. Ja vielä kaiken lisäksi Kenneth McCallisterin kanssa. Ennen lähtöä Thom oli riidellyt, mutta tällä kertaa ei Kennethin kanssa. He olivat yhdessä Kennethin kanssa nimittäin menneet Kennethin muun perheen luokse ja selittäneet tilanteen kaikille. Aivan kuten kaksikko oli olettanutkin, ei siitä ollut seurannut mitään hyvää. Kuitenkin pitkien puhesessioidensa päätteeksi Thom ja Kenneth aina miettivät, että miksi he eivät olleet kertoneet heidän suhteestaan. Tai oikeastaan se oli ihan selvää. Kenneth tulisi menettämään suhteensa perheeseensä luultavasti ikiajoiksi, kun Thom taas menettäisi lapsensa Katyn. Thom nimittäin ennen sitä jäätävää riitaa olisi voinut lyödä vaikka päänsä pantiksi siitä, että heidän suhteensa julkistamisesta ei tulisi mitään hyvää, kuten siitä ei sitten tullutkaan. Thom meinasi muutamaan otteeseen saada McCallisterin perheen äidiltä Marilyniltä nyrkkiä naamaan, mutta viime hetkellä nainen oli aina rauhoittunut ja muistanut uskonnollisen taustansa. Ei Thomia kyllä olisi haitannutkaan, jos sitä nyrkkiä olisi tullut - se olisi ollut vain ansaittua. Thom nimittäin tiesi tasan tarkkaan olevansa ihan paska ihminen, mutta ei hän toisaalta voinut mitään sille, että he Kennethin kanssa vetivät toisiaan puoleensa. Ei Thom halunnut menettää Kennethiä ikiajoiksi, vaan tiesi, että juuri Kenneth tekisi hänet onnelliseksi. Siis jos muut eivät sitä tajunneet, niin sille ei voinut mitään.

New Yorkiin sopeutuminen oli ollut vaikeaa. Ensinnäkin Thomin mielessä pyöri koko ajan se, että kuinka pirun kylmää New Yorkissä oli. Jos syksyllä oli jo tällaista, niin mitä talvesta sitten tulisi? Thom-raasun oli pitänyt uusia lähes koko vaatevarastonsa eivätkä rahat olleet meinanneet riittää moisiin hommiin, mutta onneksi Kenneth oli ollut häntä auttamassa. Kieltämättä Kennethiltä rahan ottaminen tuntui pahalta - ei Thom halunnut vaikuttaa miltään riippakiveltä. Kenneth kuitenkin joutui elättämään hänet, itsensä, ja kaiken lisäksi vielä lapsensakin. Thom tuli hyvin toimeen Kennethin lasten kanssa, mutta kyllä sen huomasi, että kaksi heistä olivat vähän hämmentyneitä tästä äkillisestä muutoksesta. Varsinkin Rose ihmetteli, että miksi he eivät pääse käymään mummolassa. Kenneth yritti selittää tilanteen jotenkin mahdollisimman hyvin, mutta ei pieni tyttö sitä siltikään kunnolla ymmärtänyt, ja varsinkin Thomin läsnäolo koko ajan sai tytön ihmettelemään maailman menoa. Vanhemmat lapset kyllä tajusivat, mistä oli kyse, eivätkä he (luojan kiitos) ottaneet sitä mitenkään pahasti. Ei heitä haitannut, että heillä oli nyt kaksi isää. Thom ei kuitenkaan halunnut, että he häntä isäksi kutsuisivat. Se olisi vaan liian outoa - varsinkin, kun Thomilla periaatteessa oli oma lapsikin. Se lapsi ei kuitenkaan koskaan tulisi tuntemaan isäänsä. Miley ei varmastikaan tulisi antamaan anteeksi Thomille ja Kennethille, eli se tarkoitti sitä, että Katykään ei koskaan pääsisi käymään isänsä luona. Aluksi Kenneth oli kyllä yrittänyt valaa uskoa Thomiin. Hän oli sanonut, että Miley antaisi Thomin vielä joskus nähdä Katyä, mutta se usko oli lähtenyt Thomista pala palalta.

Ei siis voinut sanoa, että Thom olisi jotenkin oma eläväinen itsensä. Kaiken lisäksi tämä rauhallisella omakotitaloalueella asuminen sai Thomin lähes mökkihöperöksi, koska hän oli tottunut olemaan koko ajan ihmisvilinässä. Siis pystyisikö Thom enää esittämään jonkinlaista koti-isää? Se jäisi nähtäväksi. Thom yritti kyllä alituiseen etsiä töitä, mutta auttamatta hän oli koko ajan kotona vahtimassa Kennethin lapsia, eikä moinen rooli sopinut menevälle nuorukaiselle ollenkaan, vaikka ei hän siitä valittanutkaan. Ei hän kehdannut. Kyllä Kenneth varmasti huomasi, että Thomia vaivasi jokin, mutta ei hän koskaan siitä sanonut mitään. Ehkä hän ei uskaltanut aiheuttaa riitaa. Thom nimittäin voisi helposti ärsyyntyä, jos Kenneth mainitsisi jotain hänen asenteestaan tähän tilanteeseen. Esimerkiksi nyt olohuoneen sohvalla istuessaan Thom ei edes mennyt Kennethin ja lasten mukaan, kun he pelasivat Monopolyä hänen vieressään. Thom kyllä kommentoi ja hymyili, mutta oli silminnähden poissaoleva. "Tosi hienoa, Rose!" Thom kuitenkin heitti, kun tyttö oli saanut ostettua jonkin kokonaisen asuinalueen kokonaan. Thom vilkaisi pikapikaa Kennethiin, joka tietenkin katsoi silloin myös häntä, ja loi kasvoilleen hymyä - jokseenkin teennäistä sellaista. Kenneth kyllä varmasti tiesi, että Thom yritti parhaansa, mutta Thom ei halunnut esittää jotain sellaista mitä ei ollut. Nuorukainen nimittäin tiesi, että siitä ne kaikki hänen ongelmansa olivat alun alkaen johtuneetkin. Hän oli valehdellut, esittänyt, ollut kaikkea muuta mitä hän oikeasti oli. Nyt Thom ei kuitenkaan täysin aikonut masentua, vaan hän aikoi tehdä kaikkensa Kennethin ja Kennethin lasten vuoksi. Ei Thom halunnut olla mikään tunnelmanlatistaja tässä perheessä.
Takaisin alkuun Siirry alas
jensku
Taivaanlahja
avatar

Viestien lukumäärä : 64
Join date : 02.02.2014
Paikkakunta : Kuopio

ViestiAihe: Vs: You say we're fine but I'm in this too   Ti 18 Helmi - 1:18:59

Mä en voi uskoa, että sä olet pettänyt näin meidän koko perheen! Ajatteletko sä koskaan ketään muuta kuin itseäsi? Ne sanat olivat kaikuneet Kennethin päässä siitä lähtien, kun he olivat Thomin kanssa kertoneet koko McCallisterin perheelle, mitä heidän välillään oli tapahtunut. No, eivät ihan kaikkea tietenkään, mutta pääkohdat – he olivat rakastuneet toisiinsa, eivätkä halunneet enää salailla suhdettaan. Marilyn oli ottanut asian ehkä kaikista raskaimmin ja edellä mainitutkin sanat olivat kuuluneet juuri äidin suusta. Ne sanat olivat olleet suorastaan järkytys Kennethille. Hän oli aina ajatellut vain ja ainoastaan muiden hyvinvointia, eikä hän yleensä uhrannut ajatustakaan omille tunteilleen. Sitten kun hän teki oman mielensä mukaan, häntä saatettiin syyttää näillä sanoilla. Lienee sanomattakin selvää, että Kenneth ja Thom olivat halunneet vaihtaa maisemaa täysin, kumpikaan ei ollut halunnut jäädä edes Phoenixiin. Uusi kotikaupunki oli sitten löytynyt New Yorkista. He olivat löytäneet Staten Islandilta itselleen mukavan omakotitalon, Kenneth oli saanut töitä yliopistolta ja kaikki vaikutti hyvältä. Kun muutto oli koittanut, Kenneth oli ollut onnensa kukkuloilla. Toki Kennethiä vaivasi edelleen perheen vihanpito, mutta hän yritti luottaa siihen, että kaikki kyllä leppyisivät ajallaan. Tietysti tätä asiaa oli vaikeaa sulattaa, mutta olivathan perheenjäsenet hyväksyneet aiemmin myös Kennethin eron ja totuuden hänen suuntautumisestaan. Aikansa sekin oli vienyt, mutta siihenkin oltiin totuttu – niin kävisi varmasti myös tämän asian kanssa, siihen Ken halusi luottaa.

Kaikista raskaimmin asian taisi kuitenkin ottaa Thom. Miley ei ollut uutisen jälkeen antanut Thomin olla missään tekemisissä ex-pariskunnan tyttären, Katyn, kanssa ja sekös Thomin mieltä veti matalaksi. Ei Thom aiheesta puhunut, mutta kyllä Kenneth miesystävänsä tunsi sen verran hyvin, että ymmärsi, mikä oli vialla. Aiheesta ei kuitenkaan puhuttu lainkaan, ei Thomin, eikä Kennethin suusta, koko aihe lakaistiin maton alle. Niinkuin nähtävästi kaikki muukin ikävä – tälläkin hetkellä Kenneth istui pelaamassa lastensa kanssa lautapeliä olohuoneessa, Thom kyllä istui seurana, mutta miehestä oli selvästi nähtävissä, ettei tämä ollut oma itsensä. Kenneth yritti olla kiinnittämättä asiaan huomiota, mutta kun Thom sitten puhui jotain Rosellekkin, Kenneth käänsi katseensa mieheen. Pieni hymy käväisi hänen huulillaan, mutta pieni surumielisyyskin meinasi eksyä siihen ilmeeseen. Hän tiesi, ettei Thom ollut täällä onnellinen, mutta häntä pelotti ottaa asia puheeksi – entä jos Thom haluaisi lähteä? Mitä ihmettä Kenneth sitten tekisi? Thomin lähtö varmasti romahduttaisi Kennethin maailman täysin. Lopulta se Monopoly oli saatu pelattua ja lapsetkin lähtivät omille teilleen. Kenneth jäi siivoamaan peliä pois, mutta katse käväisi vähän väliä Thomissa. Kenneth halusi sanoa jotain, mutta ei tiennyt, että mitä. Miten hän voisi ottaa tämän aiheen puheeksi loukkaamatta Thomia? ”Thom.. Onhan sulla kaikki hyvin?” Kenneth sitten päätyikin kysymään. Vastaus ei kylläkään miellyttänyt Kennethiä – tottakai mies väitti, että kaikki oli hyvin, mikä muka olisi vialla? Kenneth huokaisi pienesti, nousi siitä lattialta ja otti lautapelikotelon käsiinsä, vei sen hyllyyn. Katse käväisi jälleen Thomissa, mutta mies selvästi vältteli hänen katsettaan. Tähänkö asiat nyt sitten olivat menneet? Thom oli lähtenyt New Yorkiin Kennethin takia, mutta ei selvästikkään ollut onnellinen. Tottakai tilanne oli kummankin kannalta vaikea, mutta enemmän kuin mitään muuta Kenneth pelkäsi, että Thom päättäisi lähteä pois.

”Kyllähän sä tiedät, että sä voit puhua mulle mistä vaan? Ihan mistä vaan?” Kenneth aloitti, jäätyään norkoilemaan olohuoneen ovelle ja katseli samalla Thomin suuntaan. Asioista piti puhua, olisihan heidän pitänyt se jo oppia. He olivat niin paljon salailleet asioita ja jättäneet asioita sanomatta, että kummankin pitäisi tietää, etteivät asiat ratkenneet niin. Thom tuntui kuitenkin jälleen kerran välttelevän Kennethin katsetta, mikä sai miehen huokaisemaan pienesti. Miten he muka pystyisivät pääsemään koskaan eteenpäin, kun asioista ei voitu puhua niiden oikeilla nimillä? ”Mä tiedän kyllä, että kaipaat Katya.” Kenneth sitten sanoi, epäillen kyllä, että Thom ei suostuisi siltikään puhumaan. Mutta Katyhän tässä oli se perimmäinen ongelma – Thom kaipasi tytärtään, eikä Kenneth voinut siitä miestä syyttää. Hän ei olisi kestänyt, jos olisi joutunut olemaan erossa omista lapsistaan, joten hän saattoi vain kuvitella, kuinka pahalta Thomista tuntui. ”Ei nämä meidän ongelmat ratkea näin, Thom. Meidän pitäisi puhua toisillemme, meidän kummankin.” Ei Kenneth tässä Thomia yrittänyt syytellä, sillä hän tiesi, että samaa vikaa oli hänessä itsessäänkin. Ikävistä asioista oli äärimmäisen vaikeaa puhua ja se taisi olla heidän ikuisuusongelmansa, joka ei tainnut muutonkaan myötä poistua.
Takaisin alkuun Siirry alas
nepa
Taivaanlahja
avatar

Viestien lukumäärä : 139
Join date : 02.02.2014

ViestiAihe: Vs: You say we're fine but I'm in this too   Ti 18 Helmi - 6:58:00

Jos Thom olikin vain helvetinmoinen taakka kaikille? Sitä nuorukainen oli huomannut pohtivansa muuton jälkeen useampaan kertaan, koska hänestä tuntui, että niin Kenneth kuin lapsetkin aistivat hänen masentuneen olemuksensa. Lapsiin Thom ei kyllä ollut vaikuttanut  - ainakaan vielä. Aaron, Samuel ja Rose leikkivät aina yhdessä iloiten, ja yleensä Samuel yritti saada Thomiakin leikkeihin mukaan. Välillä hän tekikin niin. Ei Thom kuitenkaan halunnut masentaa Kennethin lapsia, vaan heidän tulisi pysyä aivan yhtä iloisina kuin aina ennenkin. Thom melkein kaipasi itse sitä lapsenomaista ajattelutapaa: mistään ei osannut murehtia ja kaikki oli hauskaa. Nykyisin Thom nimittäin murehti kaikesta, eikä hän ollut ollenkaan se henkilö, joka hän oli ollut aikaisemmin - siis silloin ennen Kennethinkin tapaamista. Thom oli tosiaan ollut täynnä iloa, eikä mikään saanut häntä masennettua. Ajat kuitenkin muuttuivat. Tai sitten tämä oli ohimenevää. Jälkimmäistä Thom todellakin toivoi, koska hän ei halunnut, että hän ajattelisi vain Katyä koko loppuelämänsä ajan. Se riitti, että Thom ajatteli häntä joka ilta ennen nukkumaan menoa. Thom oli siinä sohvalla uppoutunut ajatuksiinsa sen verran, ettei edes huomannut, kun nelikko oli laittanut pelin pois ja paikalla oli enää vain Kenneth. Siinä se mies siivosi lautapeliä, kun Thom vilkuili häntä vähän väliä toivoen, ettei hän edes yrittäisi kysyä mitään. Kenneth varmasti haluaisi kysyä, se nyt oli selvää, mutta Thom ei tuttuun tapaansa halunnut vastata.

"Tietenkin kaikki on hyvin", Thom heitti hetken kuluttua teennäisen kuuloisena. Huulillekin oli noussut sen verran hävettävä tekohymy, että loppujen lopuksi nuorukaisen pää painui alaspäin ja katse oli käännettynä käsiin. Hienosti hoidettu, Thom hän totesi itselleen päässään. Enää Thom ei enää edes uskaltanut vilkaista Kennethin suuntaan, vaan hänen mielestään oli parempi katsella ihan johonkin muualle. Ehkä Kenneth ei enää kyselisi mitään, jos Thom tekisi niin? Tai sitten se puhetulva vain pahenisi. Thom huokaisi syvään, kun hän yritti saada maan nielaisemaan hänet. Hän tunsi itsensä suoranaiseksi idiootiksi siinä istuessaan, kun Kennethin silmät porautuivat hänen sieluunsa. Mä tiedän kyllä, että kaipaat Katya Kenneth totesi, mikä sai Thomin nostamaan vähättelevästi kulmiaan. Niinkö tosiaan luulet? Mies tiesi, että Kenneth ei huomannut sitä hänen elettään, mikä oli vain hyvä. Ei hän sentään halunnut loukata Kennethiä. Sitä paitsi kyseinen tyyppi oli ihan oikeassa. Thom tosiaan ikävöi Katyä enemmän kuin ketään tällä hetkellä, eikä hän voinut ollenkaan elää sen tosiasian kanssa, että hän ei näkisi Katyä varmaan enää koskaan. Ei nämä meidän ongelmat ratkea näin, Thom. Meidän pitäisi puhua toisillemme, meidän kummankin. Mutta kun ei Thom osannut. Ei Thom ollut se tyyppi, joka vollotti joka ikisen tunteensa pihalle hetkessä. Turhautuneisuus nousi väkisinkin pintaan. "Ei meillä ole mitään ongelmaa", Thom heitti noustessaan ylös sohvalta. Pikkuhiljaa hänen askeleensa alkoivat liidättää häntä ulos olohuoneesta ja kohti keittiötä.

Sinne Thom sitten jäi, oli jäänyt nojailemaan ruokapöytää vasten, kun Kenneth saapui paikalle. Nuorukaisen kädet oli aseteltu suojakuoreksi ristiin. "Ihan totta, Kenneth, meillä on kaikki ihan hyvin", hän yritti vielä vakuutella, mutta Kenneth ei varmastikaan nielisi ollenkaan sitä selitystä. Kyllä heillä oli ongelma - se nyt oli jo tullut selväksi. Thom tunsi olevansa nurkkaan ajettu eläin, kun Kenneth katsoi häntä suoraan silmiin ja he oikeastaan katselivat molemmat toisiaan. Mahtoikohan Kenneth kaivata sitä pilkettä Thomin silmäkulmassa? Thom ainakin kaipasi sitä itse. Katse käännettin lattiaan ja kädet alkoivat pikkuhiljaa lipua alaspäin, kunnes hänen kämmenensä olivat selän takana. Käsien avulla oli helppoa nojata pöytään. "I'm afraid, Kenneth. What if I don't remember how she looks like? It could happen", Thom selitti, ennen kuin hänen hampaansa hakeutuivat alahuulta jyrsimään. Kenneth kyllä tiesi, että miten Thomille oli parasta puhua. Se ei auttanut mitään, että kävi päälle miljoonien kysymysten kanssa, vaan kyseisen miehen kanssa oli parasta vain odottaa. Antaa hänen ottaa oma aikansa ja saada täydellinen vastaus sitten, kun hän oli täysin valmis puhumaan. "Sinulla on lapsia. Sinä varmasti tiedät, mitä tunnen." Thom käänsi katseensa lopulta täysin Kennethin puoleen. "Enkä voi sanoa, etteikö sinun lapsiesi näkeminen satuta minua. Sinä olet niin hyvä heidän kanssaan, etkä sinä ole mokannut heidän kanssaan ... Toisin kuin minä. Minä olen mokannut niin pahasti, etten saa edes nähdä omaa tytärtäni. En saa luoda suhdetta häneen, hitto soikoon."
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: You say we're fine but I'm in this too   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
You say we're fine but I'm in this too
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: PELIALUEET :: Staten Island-
Siirry: