PääsivuPortaaliFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Pelin säännöt

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Ylläpito
Admin


Viestien lukumäärä : 33
Join date : 31.01.2014

ViestiAihe: Pelin säännöt   Su 2 Helmi - 10:54:52

In New York
Concrete jungle where dreams are made of
There's nothing you can't do

.. Well actually there is. Eli tämän aiheen nimi on Säännöt.


Jotta ei elettäisi niinkuin siat pellossa niin joitakin sääntöjä pitää ikävä kyllä olla. Olisi myös kamalan kivaa, jos kaikki niitä noudattaisivat.

Hahmorajoituksia ei ole, jokainen vastaa itse siitä, kuinka monella hahmolla jaksaa ja pystyy pelaamaan.

Pelin suositeltu ikäraja on +15. Nuorempia emme toki aja pois, mutta jotkut pelien aiheet, sivujuonikuviot yms. saattavat olla sellaisia, että ne eivät välttämättä nuoremmille sovi.

Tästä pääsemmekin seuraavaan aiheeseen eli varoitusmerkinnät. Jos tiedät, että pelisi sisältää huomattavasti kirosanoja, tappelua, aikuisten rakkautta ja muuta mukavaa niin laitathan niin otsikkoon kuin aloitusviestiinkin varoituksen asiasta, jotta herkemmät eivät pahoita mieltään.

Pelataan imperfektissä ja 3. persoonalla, vai mitä?

Oman hahmon rakkaan kanssa on hirmuisen kiva pelata, mutta pelataanhan muidenkin kanssa? Hahmolle voi kehitellä paljon suhteita myös parisuhteen ulkopuolelle ja koska mahdollisuuksia on rajattomat määrät, näitä kannattaa hyödyntää.

Oman hahmon saa vapaasti sijoittaa mukaan sivujuonikuvioihin, joita on myös monenlaisia mukana. Asiasta voi tiedostella lisää ylläpidolta.

Suurin osa meistä asuu Suomessa ja äidinkieli on suomi, joten toivomme, että kaikki kirjoittavat pelinsä suomenkielellä. Toki hahmojen vuorosanoja saa kirjoittaa halutessaan vaikka arabiaksi, jos siltä tuntuu ja ne jotenkin peliin oleellisesti liittyvät, mutta suotavaa olisi, että kaikilla on tasavertainen mahdollisuus ymmärtää, mitä muut pelaavat. Otsikot saa toki olla englanniksi (tai vaikka sillä arabialla), peleihin saa laittaa lyriikoita tekstien sekaan ja niin edelleen, mutta pelit suomeksi. Ymmärretty? Hyvä.

Jos ja kun haet hahmopörssissä jotain omaan hahmoosi liittyvää hahmoa peliin niin kuvaile mahdollisimman tarkasti, mitä haet. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että pitää kirjoittaa kamala litania asioista, joista ei pysty joustamaan yhtään, mutta muita on helpompi saada omiin kuvioihin mukaan, kun ilmoitus on houkutteleva ja etsijä ilmoittaa selvästi, mitä kaipailee.

Sama koskee myös seuranhakua. Tietenkään aina ei voi olla valmiina mielessä suuria suunnitelmia, mutta olisi kaikkien kannalta mukavaa, jos seuranhaussa olisi edes jotain viitteitä, mitä hahmot mahdollisesti kaipaavat.

Ps. Nämä eivät ole tärkeysjärjestyksessä


Takaisin alkuun Siirry alas
http://fnywl.foorumini.com
 
Pelin säännöt
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: INFORMAATIOKESKUS-
Siirry: